Friday, June 5, 2015

Soccer stars eksi

A game played on a rectangular field with net goals at either end in which two teams of 11 players each try to drive a ball into the other.s goal by kicking, heading. soccer stars muptelas suserlarla kapsacagmz turnuva. katlmc saysnda snr yok zaten uc bes kisiyizdir heralde. sayya gore ya eleme. Inanilmaz eglenceli,ucuk,kacik, sevimli otesi oyun.ucuncusu de cikmis bulunmakta olan zaman yok edici. kick off ve sensible soccer tarzina yaklasmis.

New star soccer serisinin yeni oyunu. sanirim 1-2 ay icinde tamamlanmis olacak. en buyuk degisiklikleri tekrar 2d.ye donulmesi (nostalji) ve online oyun. efendim, oncelikle new star soccer serilerinin en guzeli ve gelismisi oldugunu soyleyelim. eger playstation 2 nizi sattiysaniz, ve evde pc icin de oyun olmadigini.

New star soccer isimli oyunun baska bir versiyonu. bu cok daha iyi dizayn edilmis ve daha hassas. surekli kz arkadas kusmesi,teknik direktor ve takm arkadas. Android uygulamasn 4 gundur, gunde 12 saat oynadgm oyun. yalnz baz skntlarm halen cozemedim. 10. sezonuma geldim: hala kafayla gol atamyorum.

Soccer - eksi sozluk

Android versiyonunu kesfetmem sonucu 1-2 haftadr aksamlar telefonu elimden dusurmememe sebep olan oyun. pc versiyonlarndaki kadar olay cesitliligi. Boktan ama bagmllk yapan oyunlar vardr ya he iste bu da onlardan. paray basp satn aldm. ki satn aldgm ilk uygulama. oyundan biraz bahsetmek.

New star soccer - sayfa 7 - eksi sozluk

Kisaca iss olarak bilinen futbol oyunu. bir donem winning eleven ile arasindaki farki cozmek isteyen genclerin anasini aglatmistir bu oyun. ayni zamanda yine bu. android versiyonunun bilgisayara uyarlanms halini bulamadgm oyun. aga gunde 3 mac, ertesi gun bekle baba bekle, sklyor insan. fm 15.in. Futbolcu simulasyonu. ilk versiyon pek dandikti ama 3 gercekten harika. bkz:new star soccer 2 bkz:new star soccer 3.

Futbol seviyorsan new star soccer, uzun zamandr bu kadar baglanmamstm bi oyuna. fatihdr (16.12.12 03:00:03). shangai mahjong flick soccer labyrinth 3D. Android uygulamasi yuksek derecede bagimlilik icermektedir.bir suredir oymamaktan oturu kendi hayatimdaki sosyal iliski puanlarim dusmus, is yapmama mani.

Bagmllk yaratan bir ios versiyonu vardr. ozellikle ilk zamanlarda kimle ne oynuyorum demeden 19 yasnda besiktas ile uefa kupasn kazanp sampiyonlar ligi.

New star soccer - uludag sozluk

First Touch Soccer 2014, ucretsiz olarak yukleyebileceginiz eglenceli futbol oyunlarndan biridir. Star player match, baska hicbir futbol oyununda olmayan bir mod. Burada takm degil sadece bir Eksi Yanlar. Turkce Dil. Miller has been the star of a loaded Warren boys team all season long. Kaylee Meadows, Logan. Laura Eksi, Halee McPherson, Warren.

No comments:

Post a Comment